Succesvol leren

Click here to edit subtitle

Bericht van de VU Uitgeverij - tot wel 50% korting


Studiebegeleiders op de universiteit en in het HBO!

Nog slimmer! kan het studierendement van uw studenten aanmerkelijk verbeteren. Het boekje is dun, grappig, informatief, slim opgeschreven en gebaseerd op vele jaren praktijkervaring.


Kracht van het boekje is het inzicht dat het studenten geeft. Zij ontdekken dat je studeren echt kunt leren. Daartoe krijgen ze handvatten aangereikt vanuit psychologie, pedagogiek en verschillende neurowetenschappen, op zo’n manier dat ze er zelf mee aan de slag kunnen. Dankzij dit boekje blijkt dat ze slimmer zijn dan ze denken. Studenten geven bij herhaling aan dat ze de uitnodigende en positieve toon zeer waarderen.

Nog slimmer is er in twee edities. Een speciaal voor academische studenten en een speciaal voor HBO-studenten. Bij elkaar zijn er al 30.000 van verkocht!

Nog slimmer! is een nuttig cadeau voor eerstejaars studenten. Speciaal zij kunnen er hun voordeel mee doen. Want studeren moet je leren!


Aanbod van de uitgever

Uitgever van het boekje is VU University Press in Amsterdam. Die kan het boekje voor u produceren met een eigen imprint, dus met de naam van uw instelling op de voorkant. Ook kunt u op pagina 2 een korte mededeling voor uw eigen studenten afdrukken.


Kortingen tot 50%

Gewone winkelprijs van het boekje is € 9,95. Bestelt u grote aantallen, dan kunt u rekenen op interessante kortingen. Die lopen op tot wel 50%!

Geïnteresseerd? Neem contact met uitgever Jan Oegema, 020 598 4009, joegema@vu-uitgeverij.nl